Levertijden Levertijden

Levertijden.

Wanneer kan ik mijn kaarten verwachten?

Is de bestelling geplaatst, of de geboorte gemeld op werkdagen vóór 10.00 uur, dan worden orders op werkdagen dezelfde middag nog in productie genomen*.
Zaterdag, zondag en feestdagen tellen niet mee als werkdag en kunnen bestellingen niet worden afgehaald.

Print drukwerk 2-3 werkdagen productietijd
Letterpress & Foliedruk 4-5 werkdagen productietijd
Velours & Linnen 6-7 werkdagen productietijd
Kleur op snede heeft altijd 1 werkdag extra nodig

Hoewel de titel anders doet vermoeden, spreken wij altijd van productietijden, de benodigde tijd om jouw kaartjes te kunnen produceren alvorens het verzonden wordt. Wanneer de levering plaatsvindt hangt af van het postorderbedrijf, hiervoor ontvang je altijd de Track&Trace code van het pakket. 

De langere productietijden zijn geen onwil maar inherent aan het luxere drukwerk en het feit dat alle kaartjes met de hand, kaart voor kaart gedrukt worden. Met name bij de vele kaartjes en labels zijn één of meerdere drukstempels of stansen nodig welke we bij de repro bestellen. Deze moeten worden gemaakt na het doorgeven van de geboorte, hier gaan circa 2-3 werkdagen overheen alvorens er mee gedrukt kan worden.

*Let op, je bent als klant zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van de factuur. Het drukwerk wordt in productie genomen na betaling van de volledige factuur.
Festikaart is niet aansprakelijk voor vertraging in het druk- of verzendproces door het uitblijven van betaling.

Gratis verzending boven de €65,- (NL)

Berekenen!