• Wij zijn van 5 tot 31 augustus volledig gesloten!
  • Let op!
  • Laatste besteldag voor uitlevering eerste week augustus, is maandag 31 juli vóór 11 uur
Maak van je order een spoedlevering
Maak van je order een spoedlevering
Maak van je order een spoedlevering
spoedtoeslag Tekengebied 1

Maak van je order een spoedlevering

Zeker zijn dat je de geboortekaartjes gegarandeerd snel in huis hebt? ​Met een spoedlevering geven we jouw order voorrang op andere orders. Dit betekent dat je order circa 3 werkdagen sneller kan worden afgerond. Lees meer in de omschrijving.
Aantal
Prijs per stuk
Totaal
€ 75,00

Zeker zijn dat je de geboortekaartjes gegarandeerd snel in huis hebt?
 

Met een spoedlevering geven we jouw order voorrang op andere orders. Dit betekent dat je order circa 3 werkdagen sneller kan worden afgerond. Folie of letterpress besteld? Deze orders zijn gebonden aan een minimale productietijd van 2 werkdagen (folie) en 3 werkdagen (letterpress), indien besteld vóór 11u in verband met de drukstempel en/of droogtijd.

Zonder spoedlevering worden je kaartjes volgens de normale leveringstermijnen gedrukt. Zie https://festikaart.nl/meer-informatie/levertijden

Deze spoedtoeslag is geldig op onze dienstverlening, de productie van kaarten. Wij adviseren je om het pakket af te halen bij ons op de locatie in Assen, Drenthe NL. Indien je hebt gekozen voor verzending middels pakketpost, worden onze pakketten overgedragen aan PostNL met Track&Trace service en is je pakket volgbaar. Let wel: Festikaart heeft in geen enkel geval invloed op afleverdagen, levertijden en vertragingen zodra het pakket in handen is van de vervoerder.