Het is momenteel erg druk bij alle bezorgdiensten. Hou rekening met een langere levertijd!

Productietijden alvorens het verzonden wordt.

Het maken van de kaartjes is veel handwerk. Dat betekent dat het maken tijd kost. Per dag kan ik een maximum aantal kaartjes maken. Ik maak gebruik van reguliere productietijden, de tijd die ik nodig heb om jouw product te maken alsvorens het verzonden wordt. Ná de productietijd liggen de kaartjes klaar om opgehaald of verzonden te worden. Lees meer over ophalen of verzenden bij paragraaf 5.

 

PRODUCTIETIJD OPLAGES VANAF 25 STUKS

  Regulier Spoed* **
Print 2-3 werkdagen n.v.t.
Folie/Reliëfdruk 5 werkdagen 3 werkdagen
Letterpress 5-6 werkdagen 3-4 werkdagen
Velvet/Linnen 6-7 werkdagen 3-4 werkdagen
Pantone/Neon  min. 5 werkdagen niet mogelijk ivm lange droogtijd

Bestellingen met kaarten vanaf 25 stuks worden iedere werkdag in behandeling genomen tot 11 uur.
Heb je een bestelling geplaatst na 11 uur? Dan geldt de eerstvolgende werkdag als eerste productiedag.

* De spoedtoeslag is geldig op de productie, ik zorg ervoor dat je order vlotter wordt opgevolgd en gemaakt. Bij spoed werk ik 's avonds en 's weekends verder aan jouw bestelling. Ik adviseer je altijd dringend om het pakket af te halen op de locatie in Assen, Drenthe NL. Wanneer het verzonden moet worden, tel a.u.b. de productietijd op bij de levertijd van de vervoerder, deze vind je op site van DHL/PostNL/Bpost (een indicatie vind je onderaan deze pagina). Treed er vertraging op in de verzending binnen de post diensten dan heb ik hier geen invloed op en valt dit buiten mijn verantwoordelijkheid. Festikaart kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de vertraging in de bezorging. Een spoedproductie is niet mogelijk tijdens Nederlande schoolvakanties en in de december maand.
 

PROEFDRUKKEN

Proefdrukken worden tweemaal per week in productie genomen. 
Voor dinsdag 11 uur besteld = donderdag verzenden
Voor vrijdag 11 uur besteld = dinsdag verzenden

Proefdrukken en stickers worden altijd verzonden zonder track&trace via PostNL.

Ná verzending is je proefdruk circa 2-5 werkdagen onderweg binnen NL en 3-8 werkdagen onderweg naar België 

Hou er rekening mee dat proefdrukken niet de volgende dag in huis zijn! 
Momenteel zijn er vertragingen bekend bij PostNL, lees meer: https://www.postnl.nl/klantenservice/drukte/
 

ACCESSOIRES & EXTRA'S

Enveloppen oplage meer dan 30 stuks: 2 werkdagen (deze worden altijd separaat verzonden via pakketpost)
Enveloppen enkele stuks: 1 week 
Stickers uit voorraad: 1-2 werkdagen
Stickers op maat: 4-5 werkdagen
Adresetiketten: 1-2 werkdagen (deze worden altijd separaat verzonden via brievenbuspost)
Kleur op snee: 1 werkdag extra (i.v.m. droogtijd)
Labels: 4-5 werkdagen
Vinylstickers: 2 weken

Heb je meerdere onderdelen besteld met verschillende productietijden? Dan ligt jouw pakket in zijn totaliteit klaar ná de langste productietermijn. Wil je liever de onderdelen apart ontvangen dan dien je deze in een aparte bestelling te bestellen.
 

AFHALEN PAKKETTEN OF VERZENDING VIA DHL

Ik doe mijn uiterste best om jullie product, met de hand, voor jullie te maken. Hier steek ik ontzettend veel liefde, tijd en aandacht in. Mijn hoofddoel is natuurlijk het maken van jullie mooie kaartjes. Het allerliefst zie ik dat mijn klanten het pakket komen halen, zo hebben we beide zekerheid dat het pakket correct in ontvangst kan worden genomen, binnen de gewenste tijd én zonder beschadigingen.

Omdat het vaak naast waardevolle bedragen, óók om emotionele waarde gaat raad ik het sterk af om pakketten te laten verzenden waar je haast mee hebt. 
Geen enkele vervoerder is 100% betrouwbaar en alleen bij het afhalen van je pakket ben je zeker dat je het pakket vlot in handen hebt.
Voor ophalen mag je gebruik maken van de kortingscode "Ophaleninassen". Stuur na je bestelling een mailtje op je orderbevestiging. Er worden geen verzendkosten berekend en je ontvangt een mailtje zodra het pakket gereed ligt.

Indien je toch hebt gekozen voor verzending van je kaarten én geen alternatieve bezorgvoorkeur hebt ingediend, dan wordt je pakket ná de productietijd, automatisch overgedragen aan DHL met Track&Trace service en is je pakket volgbaar. Let op! Dit is niet zonder risico en wees bewust van mogelijke vertraging. Tel a.u.b. de productietijd van Festikaart op bij de tijd die de vervoerder nodig heeft om het pakket bij jou te bezorgen, deze vind je op site van DHL, zie Bezorgtijd. om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. 

> LEES BEZORGVOORKEUREN EN VOORWAARDEN VAN BEZORGING : /contents/files/verzendvoorkeuren-voorwaarden-festikaart.png 


IK WIL EEN ALTERNATIEVE LEVERING OF MIJN PAKKET LATEN BEZORGEN DOOR
POSTNL, UPS, GLS, DPD OF ANDERS

Festikaart heeft een contract met DHL PARCEL. Maar heb jij meer vertrouwen in een andere verzendpartij? PostNL, DPD, GLS, UPS? Je bent vrij om een eigen vervoerder aan te dragen, mits het inleverpunt zich in Assen, Drenthe bevind. Je dient een eigen verzendetiket aan te maken online en deze digitaal aan mij te verstrekken (verkrijgbaar op de website van jouw gewenste verzendpartij). Voor een alternatieve bezorging mag je gebruik maken van de kortingscode "Ophaleninassen". Stuur na je bestelling een mailtje op je orderbevestiging met bijgeleverd verzendetiket. Festikaart draagt zorg voor het fysiek uitdraaien van jouw etiket en een juiste inlevering bij het inleverpunt. Nadat het is ingeleverd heeft Festikaart geen invloed op het verloop van het pakket. Klant is zich bewust van mogelijke vertragingen én risico’s. 

> LEES BEZORGVOORKEUREN EN VOORWAARDEN VAN BEZORGING: /contents/files/verzendvoorkeuren-voorwaarden-festikaart.png 

 

DISCLAIMER

**Alle genoemde productietijden zijn indicatief, ik doe mijn uiterste best om het binnen deze tijden te verzenden. Echter hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Heb je betaald voor spoedproductie en kan ik deze termijn niet nakomen dan ontvang je de spoedtoeslag retour. Er zal nimmer korting verstrekt worden op het oorspronkelijke bedrag van het drukwerk zelf.