• Geboortekaartjes met bijzondere druktechnieken
  • Ontwerp & bestel eenvoudig online
  • Geschikt voor foliedruk, reliëfdruk, letterpress & stoffen kaartjes

Productietijden alvorens het verzonden wordt.

Het maken van de kaartjes is veel handwerk. Dat betekent dat het maken tijd kost. Per dag kunnen er een maximum aantal kaartjes gemaakt worden. Festikaart maakt gebruik van normale productietijden, de tijd die nodig is om jouw product op maat te maken alsvorens het verzonden wordt. Ná de productietijd liggen de kaartjes klaar om opgehaald of verzonden te worden. Lees meer over ophalen of verzenden bij paragraaf 5.

 

1. PRODUCTIETIJD OPLAGES VANAF 35 STUKS

     
Print 5 werkdagen * 48u service
Folie/Reliëfdruk 5 werkdagen * 48u service
Letterpress 5 werkdagen  
Velvet/Linnen 6 werkdagen  
Pantone/Neon  6-7 werkdagen  

Bestellingen met kaarten vanaf 35 stuks worden iedere werkdag in behandeling genomen tot 11 uur.
Heb je een bestelling geplaatst na 11 uur? Dan geldt de eerstvolgende werkdag als eerste productiedag.
 

2. 48U SERVICE

Voor sommige producten* is het mogelijk om een spoed order te plaatsen. Dit heet de 48 uurs service. 
Heb jij je order voor 11 uur geplaatst? Dan ligt deze na 48 uur voor je klaar om opgehaald of verzonden te worden.
Deze service is alleen beschikbaar op werkdagen. Weekenddagen worden niet meegeteld in de uren. 
Voorbeeld 1: maandag voor 11 uur besteld, jouw order ligt op woensdag uiterlijk om 11 uur klaar in ons atelier.
Voorbeeld 2: vrijdag voor 11 uur besteld, jouw order ligt op dinsdag uiterlijk om 11 uur klaar in ons atelier.
Lees meer over ophalen of verzenden bij paragraaf 5.

* Tijdens Schoolvakanties bieden we geen spoedproductie aan. 

 

3. PROEFDRUKKEN

Proefdrukken worden verzonden binnen circa 3-4 werkdagen. Echter hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Oplage orders hebben altijd voorrang in de productie. Soms kan het voorkomen dat je proefdruk daarom eventjes een dagje moet wachten. Je ontvangt een Track & Trace van DHL zodra de post eraan komt (dit geldt alleen voor NL).
Belgische post kunnen we helaas niet traceren. Ná verzending bezorgd Bpost in België de briefpost binnen 3 tot 8 werkdagen.

 

4. ACCESSOIRES & EXTRA'S PRODUCTIETIJD

Enveloppen oplage meer dan 30 stuks: 2 werkdagen
Enveloppen enkele stuks: 1 week 
Stickers uit voorraad: 2-3 werkdagen
Stickers op maat: 4-5 werkdagen 
Kleur op snee: 1 werkdag extra bovenop de genoemde productietijd van de kaart zelf
Labels: 4-5 werkdagen
Vinylstickers: 2 weken
Kalender: PRE ORDER! Verzending tussen 8 - 16 juli op volgorde van binnenkomst 


Heb je meerdere onderdelen besteld met verschillende productietijden? Dan ligt jouw pakket in zijn totaliteit klaar ná de langste productietermijn. Wil je liever de onderdelen apart ontvangen dan dien je deze in een aparte bestelling te bestellen.
 

5. AFHALEN PAKKETTEN OF VERZENDING VIA DHL

Ik doe mijn uiterste best om jullie product, met de hand, voor jullie te maken. Hier steek ik ontzettend veel liefde, tijd en aandacht in. Het allerliefst zie ik dat klanten het pakket komen halen, zo hebben we beide zekerheid dat het pakket correct in ontvangst kan worden genomen, binnen de gewenste tijd én zonder beschadigingen.

Omdat het vaak naast waardevolle bedragen, óók om emotionele waarde gaat raad ik het af om pakketten te laten verzenden waar je haast mee hebt. 
Geen enkele vervoerder is 100% betrouwbaar en alleen bij het afhalen van je pakket ben je zeker dat je het pakket vlot in handen hebt.
Voor ophalen mag je gebruik maken van de kortingscode "Ophaleninassen". Stuur na je bestelling een mailtje op je orderbevestiging. Er worden geen verzendkosten berekend en je ontvangt een mailtje zodra het pakket gereed ligt.

Indien je toch ervoor kiest om je kaarten te laten verzenden, dan wordt je pakket ná de productietijd, automatisch overgedragen aan DHL met Track&Trace service en is je pakket volgbaar. Let op! Dit is niet zonder risico en ik wijs je hierbij op mogelijke vertraging. Tel a.u.b. de productietijd van Festikaart op bij de tijd die de vervoerder nodig heeft om het pakket bij jou te bezorgen, deze vind je op site van DHL, zie Bezorgtijd. om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. 
 

DISCLAIMER


De spoedtoeslag is geldig op de productie, er wordt gezorgd dat je order vlotter wordt opgevolgd en gemaakt. Het dringende advies luidt om het pakket af te halen op de productielocatie in Assen, Drenthe NL. Wanneer het verzonden moet worden, tel a.u.b. de productietijd op bij de levertijd van de vervoerder, deze vind je op site van DHL (voor Belgie Bpost). Treed er vertraging op in de verzending binnen de post diensten dan heeft Festikaart hier geen invloed op en valt dit buiten de verantwoordelijkheid. Festikaart kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de vertraging in de bezorging. 

Alle genoemde productietijden zijn indicatief, ik doe mijn uiterste best om het binnen deze tijden te verzenden. Echter hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Heb je betaald voor een 48 uurs service en kan ik deze termijn niet nakomen dan ontvang je de spoedtoeslag retour. Er zal nimmer korting verstrekt worden op het oorspronkelijke bedrag van het drukwerk zelf.