• Letterpress
  • Folie
  • Reliëfdruk

Levertijden

 

Hoewel onze titel 'levertijden' anders doet vermoeden, spreken wij bij drukwerk van kaartjes altijd over productietijden, de benodigde tijd om jouw kaartjes te kunnen produceren alvorens het verzonden wordt.

Op werkdagen vóór 11 uur besteld, is dezelfde dag in productie. Bestel je na 11 uur dan wordt de order automatisch doorgeschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Vrijwel al onze kaartjes worden met de hand gemaakt en afgewerkt, én hebben eerst drukstempels nodig vooraleer ermee gewerkt kan worden, dit proces kost tijd. Daarom hebben wij een langere productietijd nodig. Alle genoemde productietijden zijn indicatief, we doen ons uiterste best om het binnen deze tijden te verzenden. Echter hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Bij vertraging in het productieproces brengen wij je persoonlijk op de hoogte. 

Nadat jouw kaartjes zijn gemaakt, mag jij je bestelling ophalen of zullen wij je bestelling verzenden volgens de door jouw geselecteerde verzendmethode*. Vanaf dat moment zit onze productietijd erop. Tel a.u.b. onze productietijd op bij de levertijd van de vervoerder, deze vind je op site van PostNL.nl, om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Proefdrukken worden altijd verzonden met brievenbuspost - Oplages worden verzonden met pakketpost. 

*Zeker zijn dat je de geboortekaartjes gegarandeerd snel in huis hebt? Dan adviseren wij je om het pakket af te halen bij ons op de locatie in Assen, Drenthe NL. Indien je hebt gekozen voor verzending middels pakketpost, worden onze pakketten overgedragen aan PostNL met standaard Track&Trace service en is je pakket volgbaar. Let wel: Festikaart heeft in geen enkel geval invloed op afleverdagen, levertijden en vertragingen zodra het pakket in handen is van de vervoerder. 

Alle genoemde productietijden zijn in werkdagen. 

______________________

PRINT | met folie | met reliëfdruk

 

Print zonder folie

Afgewerkt met folie en/of reliëfdruk

 

Basic papier glad 2-3 4-5  
Old Mill 2-3 4-5  
Old Mill verlijmd 4-5 5-6  
Reliëfpapier 2-3 4-5  
Structuurpapier 2-3 4-5  
Gmund  4-5 5-6  
Gmund verlijmd 5-6 6-7  
Design papier 4-5 5-6  
Design papier verlijmd 5-6 6-7  
Mohawk papier 3-4 4-5  
Multiloft 480 4-5 5-6  
Multiloft 750 4-5 5-6  
Colorplan (gekleurd) op bestelling op bestelling  
Ruw katoen (dik) 5-6 6-7  
Parelmoer papier 5-6 6-7  

 

Colorplan papieren zijn er in maar liefst 55 verschillende kleuren. Wij hebben, behalve standaard wit, niet alle kleuren voorradig liggen, het is noodzakelijk om 4 week vóór de leverdatum de gewenste kleur door te geven en aan te betalen. 

______________________

VELOURS-LINNEN | met folie | met reliëfdruk

Verlijmd op Old Mill 5-6
Verlijmd op Multiloft 6-7

 

 

______________________

LETTERPRESS | met folie | met reliëfdruk

Subtiel katoenpapier 600gr 5-7
Colorplan wit papier 540gr 5-7