Op dit moment ervaren we zeer veel vertraging in de post uitlevering bij PostNL! We adviseren je om het drukwerk op locatie te halen (Assen, Drenthe, NL) Pakketten die verzonden moeten worden doen er momenteel 5-7 dagen over. Houd hier rekening mee.

Levertijden

Hoewel onze titel 'levertijden' anders doet vermoeden, spreken wij bij drukwerk van kaartjes altijd over productietijden in werkdagen, de benodigde tijd om jouw kaartjes te kunnen produceren alvorens het verzonden wordt.

Bestellingen met kaarten vanaf 25 stuks worden iedere werkdag in behandeling genomen tot 11 uur. Heb je een bestelling geplaatst na 11 uur? Dan geldt de eerstvolgende werkdag als eerste productiedag.

OPLAGES VANAF 25 STUKS

Soort Productiedagen (min-max)
Print* 2-3 
Print + folie* 4-5
Print + reliëfdruk* 4-5
Velvet / Linnen 5-7
Letterpress 5-7
Offset + neon 5-7

* Met uitzondering van verlijmde papiersoorten, zoals Multiloft papier, Old Mill verlijmd en Gmund verlijmd.
Deze hebben 1 werkdag langer nodig in verband met een arbeidsintensiever proces en droogtijd.

Hou s.v.p. rekening met de Nationale Feestdagen (NL).
Op feestdagen wordt niet gedrukt & verzonden. Deze dag telt ook niet mee als productiedag. Het kan daardoor langer duren voordat je je kaartjes in huis hebt.

Festikaart is gesloten op de volgende dagen:
Donderdag 27 april 
Vrijdag 5 mei
Donderdag 18 mei
Maandag 29 mei

 

PROEFDRUKKEN

Proefdrukken worden tweemaal per week in productie genomen. 
Voor maandag 11 uur besteld = woensdag verzenden
Voor donderdag 11 uur besteld = maandag verzenden

Proefdrukken en stickers worden altijd verzonden met brievenbuspost.

Na verzending is briefpost circa 1-3 werkdagen onderweg binnen NL en 3-8 werkdagen onderweg naar België 

Hou er rekening mee dat proefdrukken niet de volgende dag in huis zijn.
 

ACCESSOIRES

Enveloppen oplage meer dan 30 stuks: 2 werkdagen
Enveloppen enkele stuks: 1 week 
Stickers uit voorraad: 1-2 werkdagen
Stickers op maat: 4-5 werkdagen
Labels: 4-5 werkdagen
Vinylstickers: 2 weken
 

SPOED?

Zeker zijn dat je de geboortekaartjes gegarandeerd snel in huis hebt? Kies hier voor een spoedlevering. Alleen orders met spoedtoeslag worden in een kortere tijd gedrukt en verzonden. De spoedtoeslag is geldig op onze dienstverlening, de productie van drukwerk. Wij adviseren je om het pakket af te halen bij ons op de locatie in Assen, Drenthe NL.
 

VERZENDING

Indien je hebt gekozen voor verzending van je kaarten, dan worden onze pakketten overgedragen aan PostNL met Track&Trace service en is je pakket volgbaar. 
Tel a.u.b. onze productietijd op bij de levertijd van de vervoerder, deze vind je op site van PostNL. Zie Bezorgtijd Nederland of Bezorgtijd België om uit te rekenen wanneer je jouw bestelling in huis hebt.
Let wel: Festikaart heeft in geen enkel geval invloed op afleverdagen, levertijden en vertragingen zodra het pakket in handen is van de vervoerder. 
 

DISCLAIMER

Alle genoemde productietijden zijn indicatief, we doen ons uiterste best om het binnen deze tijden te verzenden. Echter hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Bij vertraging in het productieproces brengen wij je persoonlijk op de hoogte.