• Vragen of hulp nodig?
  • Stuur Whats-App bericht: +31 6 517 25 973
  • Of mail naar: team@festikaart.nl


Wij gaan voor groen!

 

 

Hoewel wij erg veel roze uitstralen, mag je op ons rekenen dat we groen doen. 


SHARING SAMPLES 

Overal gratis samples bestellen en nadien weggooien? Dat is zó 2020! 
Wij bieden een optie om 'Sharing Samples' te bestellen. Wil je ons drukwerk zien, voelen en ruiken?
Bestel dan vrijblijvend onze sharing sample box. Je ontvangt van ons een uitgebreide box met alle papiersoorten, alle foliekleuren, alle envelop kleuren, alle druktechnieken en extra afwerkingen. Alles? Ja écht alles om een goede keuze te maken. Zelfs een sample van onze velvet en linnen geboortekaartjes zit erbij en daarbij de mogelijke kleuren. En stuur je de box in zijn volledigheid én netjes retour dan ontvang je het volledige aankoopbedrag zonder vragen teruggestort. Ook als je uiteindelijk besluit je geboortekaartjes bij een andere aanbieder te bestellen.
- ''Kind people, make kind people'' Save the world!
 

GROENE STROOM

In Maart 2022 hebben we 16 zonnepanelen laten plaatsen waarmee wij onze eigen energie opwekken. Onze machines werken voor de volle 100% op eigen stroom. 
 

GEEN AUTO MAAR EEN FIETS

Al onze pakketten worden op werkdagen, dagelijks met de fiets naar het PostNL sorteercentrum gebracht. Ons zakelijke auto-gebruik hebben wij sinds Oktober 2021 weten te reduceren tot 0. 
 

FSC PAPIER

Al onze papieren zijn FSC gecertificeerd. FSC is een internationaal keurmerk voor papier, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. Het stelt strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer.
 

RECYCLEBARE VERPAKKINGEN

Onze pakketten verpakken we altijd milieuvriendelijk. Dat wil zeggen dat onze verpakkingen voor 100% uit biologisch afbreekbare grondstoffen bestaan. Je kan onze kartonnen omdozen samen met de door onszelf gerecyclede vulmaterialen in zijn geheel bij het oud papier deponeren. Zo hoeven er tijdens het recyclen geen onderdelen van elkaar gescheiden te worden maar kan onze verpakking als geheel verwerkt worden tot nieuw eindproduct. 
 

KLEINE OMDOZEN

Gemiddeld bestaan de helft van de vervoerde pakketten in Nederland en België voor 61% uit lucht en vulmateriaal. Bestel je bij ons een kleine oplage kaartjes, of een grote oplage maar van klein formaat? Wij zullen dat efficient verpakken zodat er minder ritten nodig zijn tussen sorteercentra en afleveradressen.