• Vragen of hulp nodig?
  • Stuur Whats-App bericht: +31 6 517 25 973
  • Of mail naar: team@festikaart.nl

 

Maatwerk
ontwerp & drukwerk

 

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in een kaartje van Festikaart!
Je hebt je vast en zeker al laten inspireren door de kaartjes op onze site en online media. Festikaart levert een breed scala aan eigen designs, nieuwe ontwerpmogelijkheden, maar ook aan diverse druktechnieken die we voor je kunnen uitoefenen in ons eigen atelier. 

Onze bestaande ontwerpen kunnen zo aangepast worden dat elk kaartje opnieuw zijn eigenheid krijgt.
Je kan dit zelf online in onze editor maken, vrijblijvend en zo vaak als je wenst. Je bent hierdoor geboden aan vaste stramienen.

Hoewel de webshop met editor module uitgebreider is dan ooit hiervoor, kan het natuurlijk voorkomen dat je jouw geboortekaartjes niet kan óf wilt maken online.
Naast het geautomatiseerde ontwerp- en bestelsysteem bieden we ook een optie aan voor maatwerk opdrachten. We werken gezamelijk buiten de editor om. De mogelijkheden zijn eindelozer.

Ontwerp traject
Ben je te spreken over ons werk maar zie je graag dat wij het hele ontwerp traject voor je uit handen nemen? Dat is absoluut mogelijk!
Voor een speciaal aan te passen ontwerp waarbij we creatief meedenken of een nieuw ontwerp dat jouw verhaal verteld, wordt rekening gehouden met extra tijd. Hierbij worden extra contact- en ontwerpuren gemaakt en zal mede daarom niet vrijblijvend of gratis kunnen worden uitgevoerd. (Meekijken in je eigen ontwerp online is wél gratis!)

Waar je op mag rekenen:
- Om te beginnen een contact moment. Hierbij nemen we al je wensen door en hebben we ruimte voor al jouw vragen. Dit kan bij ons op locatie zijn of via beeldbellen.
- Een fysiek sample pakket met alle drukwerk opties, mogelijke kleuren & enveloppen die bij jouw wensenlijstje passen om de juiste keuze te maken.
- Een concept ontwerp op basis van jouw wensen, een eerste concept volgt binnen 2 a 3 weken na bespreking.
- We werken door tot het kaartje 100% naar wens is.
- Persoonlijk & telefonisch contact met één van ons.
- Een fysieke proefdruk (indien de druktechniek dit toelaat).
- Advies voor passende accessoires en/of afwerkingen, te denken aan enveloppen, stickers & uitwerken van doopsuiker drukwerk.
- Een PDF bestand in hoge resolutie om te gebruiken voor andere doeleinden dan drukwerk.

Interesse? Stuur zeker je ideeën toe naar team@festikaart.nl.
Maak je aanvraag aub zo volledig mogelijk.
- Hoeveel kaartjes heb je nodig?
- Welk formaat kaartje? Gevouwen of enkel?
- Welke papiersoort wil je? 
- Welke druktechniek wil je? 
- Welke ontwerp wensen heb je?

Op basis daarvan ontvang je een offerte voorstel die passend is bij je wensen. Omdat de prijs van het drukwerk door zoveel verschillende factoren kan veranderen, kunnen onvolledige aanvragen niet behandeld worden. Na akkoord van de offerte en een aanbetaling wordt de opdracht verder besproken en uitgewerkt.

Onze voorwaarden:
- Afhankelijk van je wensen, hoeveel er geillustreerd moet worden en hoeveel tijd hier in gaat zitten, begint maatwerk v.a. €99,- incl. BTW, exclusief drukkosten en bijkomende accessoires. Afhankelijk van de wensen en omvang van de opdracht kan de prijs oplopen. 
- De drukkosten worden berekend aan de hand van aantallen, papiersoorten en druktechniek.
- Je bent circa tussen de 20-32 zwanger. Na de 32 weken worden geen maatwerkopdrachten meer opgestart vanwege de te korte tijd van concept tot proefdruk.
- Het aangevraagde ontwerp mag geen copyright bevatten. Gelieve geen foto's van andere ontwerpers of websites mee te sturen met de vraag om dát kaartje. Anders ben ik gedwongen om de opdracht op voorhand af te wijzen, of beter gezegd je 'door te verwijzen' naar de oorspronkelijke aanbieder.

* Lang niet alle aanvragen worden aangenomen, omdat het niet altijd bij mij past, of de planning het niet toelaat. Vraag voortijdig naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.