• Wij zijn van 5 tot 31 augustus volledig gesloten!
  • Let op!
  • Laatste besteldag voor uitlevering eerste week augustus, is maandag 31 juli vóór 11 uur

 

Maatwerk drukwerk

 

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in drukwerk van Festikaart!
Je hebt je vast en zeker al laten inspireren door de kaartjes op onze site en online media. Festikaart levert een breed scala aan eigen designs, nieuwe ontwerpmogelijkheden, maar ook aan diverse druktechnieken die we voor je kunnen uitoefenen in ons eigen atelier. 

Eigen ontwerp
Ben je reeds voorzien van een ontwerp en wil je die laten drukken? Dat kan natuurlijk ook! 
Heb je het ontwerp zelf gemaakt in InDesign of Illustrator óf een ontwerper heeft jouw bestand correct opgemaakt? Het is mogelijk dat wij alleen het drukwerk van je overnemen. Wij drukken bijna als ons werk zelf, in ons eigen atelier. Daardoor zijn de lijnen kort en de mogelijkheden eindeloos. Je betaald alleen de drukkosten. 

Onze voorwaarden:
- Je bent in het bezit van een correct opgebouwd drukbestand met 3mm afloop, snijlijnen en contouren.
- Dit is opgemaakt in Illustrator of Indesign en bestaat in de meeste gevallen uit vectoren. Waar mogelijk moeten wij onderdelen uit het bestand kunnen lostrekken om drukstempels van te maken. Photoshop en Canva volstaan niet.
- Je hebt rekening gehouden met het juiste kleurgebruik (CMYK of PMS kleurensysteem afhankelijk van gekozen drukwerk).

Interesse? Stuur zeker je ideeën, benodigde aantallen en eventueel budget toe naar info@festikaart.nl. Op basis daarvan ontvang je een offerte voorstel die passend is bij je wensen. Na akkoord van de offerte en betaling wordt de opdracht gedrukt.