• Geboortekaartjes met bijzondere druktechnieken
  • Ontwerp & bestel eenvoudig online
  • Geschikt voor foliedruk, reliëfdruk, letterpress & stoffen kaartjes

Geboortekaartjes met foliedruk


Goudfolie op je geboortekaartje is een extra luxe afwerking van glimmende delen op de kaart, deze persen we op traditionele wijze met een drukstempel verdiept in het papier (de ambachtelijke letterpress techniek).

Onze foliekaartjes worden per zijde, met de hand, stuk voor stuk gedrukt. Deze vorm van folie is geschikt voor álle papiersoorten, ook extra dikke papiersoorten kunnen worden voorzien van foliedruk. Het is mogelijk om ieder kaartje mét maar ook zonder foliedruk te maken.


Ben je opzoek naar bijzondere foliekaartjes?
 

Goudfolie op je geboortekaartje is een extra luxe afwerking van glimmende delen op de kaart, deze persen we op traditionele wijze met een drukstempel verdiept in het papier (de ambachtelijke letterpress techniek). Deze vorm van folie is geschikt voor álle papiersoorten

Categorie
Soort
Soort drukwerk
 Toon meer
Formaat
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Stijl
 Toon meer
Bijzondere afwerkingen
Prijs (75 stuks)
 Toon meer
Bijzondere vormen

Goudfolie op je geboortekaartje is een extra luxe afwerking van glimmende delen op de kaart, deze persen we op traditionele wijze met een drukstempel verdiept in het papier (de ambachtelijke letterpress techniek). Onze foliekaartjes worden per zijde, met de hand, stuk voor stuk gedrukt. Deze vorm van folie is geschikt voor álle papiersoorten, ook extra dikke papiersoorten kunnen worden voorzien van foliedruk. Het is mogelijk om ieder kaartje mét maar ook zonder foliedruk te maken.