• Vragen of hulp nodig?
  • Stuur Whats-App bericht: +31 6 517 25 973
  • Of mail naar: team@festikaart.nl

 

Proefdrukken bij FestikaartOnze foliedruk en reliëfdruk drukken we met de letterpress techniek, met stempels welke aan de hand van jouw ontwerp vervaardigd wordt en vervolgens folie of reliëf prachtig in het papier zet. Deze vorm van ambachtelijke drukwerken zijn niet altijd geschikt voor enkele proefdrukken. Hieronder lees je waarom én bekijk wat wij wel voor je kunnen proefdrukken.

Wil je graag een fysiek exemplaar thuis ontvangen van jouw design, om formaat, papier en design te bepalen vóór je een volledige order plaatst?
Dat is in sommige gevallen wel mogelijk. Echter voor speciale druktechnieken als, traditionele foliedruk, reliefdruk, velours- of linnen bedrukking hebben we drukplaten nodig.

Voor een drukplaat en de afstel kosten betaal je minimaal €100+ €50 (en om tot één goede af druk te komen hebben we tussen de 10 en 25 kaarten nodig).
Je kan je voorstellen dat één exemplaar met folie of reliëf dan niet tegen een voordelig tarief mogelijk is, of beter gezegd je bent dezelfde kosten kwijt als minimaal 25 kaarten. Bestel je 1 proefdruk? Je dient dan altijd aan te geven 'geen foliedruk'. Dan wordt je proefdruk in zijn totaliteit geprint* **. Wij leveren, wanneer je een speciale druktechniek in je ontwerp hebt gebruikt, de juiste stalen en/of samples bij om jou een perfecte indruk te geven. Wil je een proef mét folie of reliëf? Dan is de minimale hoeveelheid 25 stuks, optioneel kan de drukstempel bewaard blijven voor de uiteindelijke kaarten. Definitieve oplages worden compleet gedrukt inclusief speciale techniek indien je deze hebt besteld. Zie onderin bijgevoegde afbeeldingen voor een impressie.

*Velvet en linnenkaartjes komen bijna helemaal volledig toe, inclusief stof naar keuze maar exclusief de bijzondere afwerking zoals folie en/of reliëf. En daarnaast ontvang je een proefdruk in print (je ontvangt dus 2 exemplaren) zodat je weet hoe de voorzijde qua opmaak eruit zal zien.
**Letterpress & off-set drukkleuren zijn niet in print verkrijgbaar en daarom kan er geen proefdruk besteld worden. Maak dan gebruik van onze sample service. 

Proefdruk bestellen.

Ben je overtuigd en wil je graag een proefdruk bestellen?
Dit kan je eenvoudig via ons geautomatiseerde systeem maken. Kies het kaartje dat het dichtste bij je wensen ligt, bewerk deze helemaal naar je eigen smaak. 
Klik op de butting 'controleer & bestel' en kies voor 1 exemplaar. Staat deze optie er niet? Dan is het niet mogelijk om 1 exemplaar te bestellen **

Korting op je proefdruk?

Bij een bestelling van geboortekaartjes krijg je één standaard proefdruk van ons. Dat betekent, 1 proefdruk in print, voor bijzondere afwerkingen dient bijbetaald te worden. Iedere proefdruk kost bij ons precies de prijs dat we kwijt zijn voor het maken ervan. Bij je bestelde proefdruk ontvang je van ons een kortingscode van €5,-welke je kan verzilveren op je geboortekaartjes met een maximum gebruik van 1 kortingscode per klant. 

Proefdruk in print + definitieve kaart en stempel
Proefdruk in print + definitieve kaart en stempel
Bijgeleverde foliestaal proefdruk Max
Bijgeleverde foliestaal proefdruk Max
Linnen- en velvet proefdrukken + print proefdruk
Linnen- en velvet proefdrukken + print proefdruk
Bijgeleverde staal bij reliëfdruk
Bijgeleverde staal bij reliëfdruk