Over Festikaart

Welkom in de oneindige wereld van prachtig drukwerk

Waarom dan Festikaart?

Wat Festikaart écht uniek maakt en onderscheidt van andere studio’s? Is dat bijna al het ontwerp en productiewerk in eigen huis wordt verzorgt. We hebben onze eigen foliedruk- en letterpersen waar we graag mee experimenteren, nieuwe dingen uitproberen en jouw kaarten op drukken.

Wie is Festikaart?

Even terug in de tijd, ruim 5 jaar wel te verstaan. Na een aantal jaren in dienst, nooit dé uitdaging gevonden. Gek? Nee! Tot ik, Lisanne, voor mijzelf begon. Mijn baan zei ik vaarwel. Zomaar van de één op de andere dag. Natuurlijk met wat voorwerk in ‘the pocket’ (ik had reeds een grafische achtergrond binnen drukkerijen) maar een sprong in het diepe was het zeker. Daar was mijn lang gekoesterde uitdaging. Een half jaar kreeg ik. ‘Probeer het maar! En anders zoek je over een half jaar een nieuwe baan’, zei mijn man. And so the adventure begins.

 

 

Wat doet Festikaart?

Festikaart is leverancier van luxe drukwerk. Denk maar eens aan letterpress & foliedruk. Middels stempels drukken we jouw ontwerp met de hand, kaart voor kaart, in prachtige papiersoorten. (Extra) dikke papieren, matte inkten, diepe indrukken en glimmende delen van goudfolie zijn ons niet onbekend.

Doe ik dan alles alleen? Nee! Sinds de officiële start in 2016 is Festikaart erg hard gegroeid. De aanvragen blijven komen, iedere dag weer. Inmiddels heb ik mijn team uitgebreid met diverse ontwerp, administratie- en productiecollega’s. En als er iets is dat we niet kunnen doen of het is te druk in onze relatief kleine studio, dan hebben we een team van vertrouwde partners klaar staan die onze aandacht voor detail en liefde van het vak delen.

 

 

 

Gratis verzending boven de €65,- (NL)

Berekenen!