Over Festikaart

Welkom in de oneindige wereld van prachtig drukwerk

Waarom dan Festikaart?

Wat Festikaart uniek maakt én onderscheidt van andere ontwerpstudio’s, is dat we al ons ontwerp en productie in eigen huis verzorgen, zodat alles perfect wordt geproduceerd. We hebben een onze eigen persen waar we graag mee experimenteren. Ik adviseer, ontwerp, snij, meng inkt, druk & verzend.

 

Wie is Festikaart?

Even terug in de tijd, ruim 4 jaar wel te verstaan. Na een aantal jaren in dienst, nooit dé uitdaging gevonden. Gek? Nee! Tot ik, Lisanne, voor mijzelf begon. Mijn baan zei ik vaarwel. Zomaar van de één op de andere dag. Natuurlijk met wat voorwerk in ‘the pocket’ (ik had reeds een grafische achtergrond binnen drukkerijen) maar een sprong in het diepe was het zeker. Daar was mijn lang gekoesterde uitdaging. Een half jaar kreeg ik. ‘Probeer het maar! En anders zoek je over een half jaar een nieuwe baan’, zei mijn man. And so the adventure begins.

 

Wat doet Festikaart?

Festikaart is leverancier van luxe drukwerk. Denk maar eens aan letterpress & foliedruk. Middels stempels druk ik jouw ontwerp met de hand, kaart voor kaart, in prachtige papiersoorten. (Extra) dikke papieren, matte inkten, diepe indrukken en glimmende delen van goudfolie zijn mij niet onbekend.

Doe ik dan alles alleen? Nee! Festikaart is hard gegroeid. De aanvragen blijven komen, iedere dag weer. Inmiddels is het team uitgebreid met diverse ontwerp- en administratie collega’s. En als er iets is dat we niet kunnen doen of het is te druk in onze relatief kleine studio, dan hebben we een team van vertrouwde productiepartners klaar staan die onze aandacht voor detail en liefde van het vak delen.

 

Contact!

Ben je opzoek naar iets specifieks? Kan je het elders niet vinden? Grote kans dat we de uitdaging met je willen aangaan!

Mail mij: info@festikaart.nl
Bel ons op: +31 85 0604070
Stuur WhatsApp: +31 6 51725973

 

Wat is de prijs per kaartje?

Berekenen!