Over ons Over ons

Over ons

Welkom in de oneindige wereld van geboorte- en trouwkaartjes.

Waarom dan Festikaart?

Je wilt geen standaard geboortekaartje?
Niet zo één die je 3 maal op het prikbord bij de Verloskundige ziet hangen? En baan je je al weken een weg tussen honderden aanbieders op zoek naar hét perfecte kaartje? Maar dat perfecte kaartje blijkt nog ontzettend lastig. Het moet 100% kloppen, het ontwerp, het drukwerk en de mate van afwerking. Wij snappen dat helemaal. Wij kunnen je helpen!

 

Wie is Festikaart?

Even terug in de tijd, 4 jaar wel te verstaan. Na een aantal jaren in dienst, nooit dé uitdaging gevonden. Gek? Nee! Tot ik, Lisanne, voor mijzelf begon. Mijn baan, toen als marketing- & communicatiecoördinator, zei ik vaarwel. Zomaar van de één op de andere dag. Natuurlijk met wat voorwerk in ‘the pocket’ maar een sprong in het diepe was het zeker. Daar was mijn lang gekoesterde uitdaging. Een half jaar kreeg ik. ‘Probeer het maar! En anders zoek je over een half jaar een nieuwe baan’, zei mijn man.
And so the adventure begins.

Al snel was daar Cees. Want, administratie was niet aan mij besteed. Mijn eerste BTW aangifte, ik geloof dat ik ter plekke alle facturen nog moest zoeken (al dan niet downloaden). Cees nam alle administratie uit handen, van offertes tot facturen, van maandoverzichten (want wat verdiende ik eigenlijk?), kwartaalcijfers tot jaarrapporten. Inmiddels is Cees niet meer weg te denken! Nu de website volledig is geautomatiseerd moeten we het eens over je functie hebben ; )

Hoewel Cees met liefde al het werk dat ik hem geef uitvoert, kan ik het ontwerpwerk niet bij hem neerleggen. Help, Festikaart groeit! De aanvragen blijven komen, iedere dag weer. Zo geschiedde, er ontstond een vacature. Inmiddels is het ontwerpteam uitgebreid met Laura. Heel tof! Want met dezelfde opleiding en achtergrond als basis klikte het direct. Wij, Lisanne & Laura ontwerpen- én drukken graag voor jou maat. Beide met een passie voor vorm en mooi drukwerk. Daarom drukken we, naast natuurkarton, ook op bijzondere papiersoorten zoals reliëf- en structuurpapier. Maar ook extra dikke zoals Gmund en Wild, tot wel 900 grams!

Wil je foliedruk? Letterpress? Geen probleem we zorgen ervoor dat jouw kaartjes tot in de puntjes nauwkeurig zijn afgewerkt. Samen zorgen wij ervoor dat het realiseren van jouw geboortekaartjes of trouwkaarten een feestje wordt. Nu al zin in? Neem contact met ons op!

Veel liefs!
Mail: info@festikaart.nl | Phone: 085-0604070 | WhatsApp: 06-51725973

 

Prijzen!

Eenvoudig online in te zien.

Berekenen!